Betalen

Betaalmogelijkheden

Bij Tally-Ho kun je veilig online betalen. Na het plaatsen van je bestelling kom je in het afrekenproces. Wij geven je de mogelijkheid om de betaling te doen via iDeal of creditcard. Dit wordt bij ons online verzorgd door de beveiligde internetkassa van Multisafepay. Dat betekent dat wij je vooraf vragen je betaling te doen.

Betalen via iDeal

Kies je voor betalen met iDeal dan kun je allereerst kiezen voor je eigen bank, hiermee kom je direct in je vertrouwde internetbankieren omgeving. iDEAL is net zo veilig als het bankieren op je eigen internetbankieren. Wij krijgen daarna een online autorisatie en is de betaling bij ons binnen gekomen. Je ontvangt dan van Multisafepay een email met een betalingsbevestiging, daarnaast mailen wij jou een   bevestiging van je bestelling. 

Betalen via Creditcard

Kies je voor betalen met creditcard dan accepteren wij Mastercard, Visacard en American Express. Je vult je creditcardnummer, vervaldatum, naam en initialen die op de creditcard staan online in. Wanneer de betaling bij ons is binnen gekomen, ontvangen wij meteen een online autorisatie. Je ontvangt dan van Multisafepay een email met een betalingsbevestiging en je ontvangt van ons een bevestiging van je bestelling.