Onze merken

Tally-ho heeft veel verschillende merken in het assortiment, waaronder veel duurzame merken! Deze merken zijn aangeduid met een groed blaadje. Op deze pagina kun je eenvoudig naar het merk van jouw voorkeur gaan. Ben je op zoek naar iets bijzonders van Bellerose of Selected Femme? Of wil je de nieuwe collectie bekijken van Numph of Kuyichi? Je vindt het hier. Enjoy shopping!

Merken, labels, modehuizen: in het modelandschap zijn het de plekken waar alle goede ideeën lijken samen te komen en waar steeds nieuwe inspiratie vandaan komt. De beste ontwerpers, trendwatchers die weten wat hip is en wordt , vaklieden die weten hoe je ideeën omzet in echte mode, open en enthousiaste mensen die kansen zien en creativiteit de ruimte laten... Daarom komt hier echte kwaliteit vandaan.

Merken en hun verhaal

De merken die je bij ons vindt hebben allemaal hun eigen geschiedenis en hun eigen visie op mode. Tally-ho interesseert zich voor het verhaal achter een merk, daar halen wij zelf ook weer ideeën en inspiratie uit. Ook Tally-ho heeft een geschiedenis die we koesteren en die we gebruiken als onze eigen inspiratiebron. De modewereld verandert altijd, de blik is altijd op de toekomst gericht, maar zonder die verhalen zou de mode niet zijn wat het nu is.

Bij Tally-ho vind je de verhalen terug in de manier waarop collecties zijn opgebouwd, in de manier waarop we onszelf presenteren en uit de vele merken die samenkomen in ons assortiment. Het verhaal van de merken vertellen wij ook graag op onze site. Bij ieder merk lees je wat achtergronden, zodat ook jij je, net als wij, door de verhalen kunt laten inspireren!

Merken combineren

Bij Tally-ho moedigen we je aan om verschillende modemerken te combineren. Zo maak je echt je eigen outfit: schoenen van het ene merk, een broek van een ander, een top, blouse, sjaal en nog meer van nóg meer andere merken… Dat maakt mode zo leuk, de ideeën die bij het ene modehuis samenkwamen combineer je met ideeën van een ander modehuis, tot je zelf een outfit hebt gecreëerd waar nieuwe inspiratie uitstraalt. Jouw ideeën zijn het waard om te worden opgemerkt!

Modemerken bij Tally-ho komen uit binnen- en buitenland. Wereldmerken zijn het allemaal, maar het is toch wel leuk om te weten dat veel merken uit Nederland komen. Goede ideeën zijn lang niet ver weg! Tally-ho brengt de beste merken en de beste mode heel dichtbij, met onze handige webshop, en natuurlijk ook met onze winkels in Noord-Holland. Kom langs, en blijf Tally-ho volgen, ons assortiment verandert continu!