A Brend

De sieraden van A Brend vind je in onze winkels bij Tally-ho. Dit Nederlandse merk is aan een opvallende opmars bezig, en dat is eigenlijk geen wonder als je de sieraden van A Brend bekijkt: ze overtuigen je in één oogopslag. Simpel, sierlijk, een tikje nostalgisch en vooral lekker herkenbaar. A Brend maakt sieraden waar je de hele dag door leuke opmerkingen over kunt verwachten.

A Brend werkt vaak met simpele, geometrische vormen die van zichzelf al heel sierlijk zijn. Gecombineerd met de mooie materialen en de fijne detaillering levert dat prachtige, tijdloze sieraden op, die je mooi kunt combineren met vele soorten outfits. Van casual tot gala: de sieraden van A Brend kunnen eigenlijk altijd, als je ze maar met plezier draagt.

A Brend sieraden bestellen

Tally-ho houdt van plezier, Tally-ho houdt van sierlijk – de sieraden van A Brend verdienen dan ook 'n plekje in ons brede assortiment. Je kunt ze online bestellen in de webwinkel, dat is heel eenvoudig en het gaat snel. Je kunt ze natuurlijk ook komen bekijken in één van onze winkels in Noord-Holland, dan zie je meteen met welke outfits je ze zou kunnen combineren… Kom langs en laat je adviseren, of maak je keuze online!