A La

De sieraden en accessoires van À La brengen schitteringen van over de hele wereld samen. De ontwerpers van À La deden inspiratie op tijdens verre reizen, maar ze laten zich zeker ook inspireren door het leven van alledag in Amsterdam – want daar komt À La vandaan. Mensen inspireren, maar ook de natuur en het licht, dat op ieder stukje aarde weer anders is. De ontwerpen van À La zijn van een eigenzinnige schoonheid.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij À La heeft ieder ontwerp een eigen verhaal. Zo is het natuurlijk ook met de juwelen die je het dierbaarst zijn: ze horen bij een ontmoeting, bij een herinnering, bij een bepaalde tijd... Zulke ervaringen verdienen een sieraad en daarom maakt À La ze. Bovendien werkt À La enkel met duurzame grondstoffen en zorgen ze ervoor dat alles eerlijk en bewust tot stand komt. Het verhaal van À La sieraden is een positief verhaal.

A La Sieraden online

De accessoires en sieraden van À La kun je online bekijken en bestellen in de webwinkel van Tally-ho. Dat kan altijd, waar en wanneer je maar wilt, want onze webshop is altijd open. Natuurlijk ben je ook welkom in onze winkels in Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Heiloo, Egmond en Bergen. Daar kun je de sieraden van À La met eigen ogen zien en je zo laten overtuigen van hun schoonheid.