Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Amov Apparel

Het Deense merk AMOV Apparel maakt mooie kleding met een strakke en minimalistische uitstraling. Wat dit merk extra tof maakt? Dat de productie ook nog eens sustainable is, wat betekent dat de materialen die worden gebruikt fairtrade en duurzaam zijn. Kwaliteit staat bij dit mooie merk hoog in het vaandel en er wordt bij het ontwerpen van de collectie niet alleen gekeken naar dat het kledingstuk er mooi uit ziet, maar ook dat het lang mee kan gaan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

AMOV (A Man of Value) is in 2015 opgericht door Kasper Eis. Voor de naam van z'n modelabel heeft de oprichter zich laten inspireren door een quote van Albert Einstein, die ooit zei: 'Try not to become a man of success, but rather A Man of Value'. En het blijft niet bij deze mooie woorden alleen, AMOV schenkt namelijk - voor elke dollar die ze verdienen - een dollar aan een goed doel. En om het milieu zo min mogelijk uit te putten, gebruikt AMOV alleen GOTS-gecertificeerde stoffen en is de productie volledig duurzaam. 

AMOV Apparel online

De kleding van AMOV Apparel kun je online bekijken en bestellen in de webwinkel van Tally-ho. Dat kan altijd, waar en wanneer je maar wilt, want onze webshop is altijd open. Wil je de kleding liever in het echt zien en - onder het genot van een kopje koffie - rustig passen? Kom dan eens langs in onze winkels, die je vindt in Alkmaar, Bergen, Egmond aan Zee, Heiloo, Amsterdam en Hoorn.