Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Anecdote

Stijl met een verhaal: de kleding van het Nederlandse merk Anecdote blijft boeiend om naar te kijken. Een anekdote is een kort, humorvol verhaal, dat is wat Anecdote ook in de kleding legt. Letterlijk, want bij de ontwerpen van Anecdote vind je korte teksten die in de labels zijn verwerkt. Anecdote staat voor warmte, luxe en stijl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Anecdote werd in 2008 opgericht door ontwerpster Jet van Beuningen. Haar specialisme – knitwear van topkwaliteit – kenmerkt de collecties van dit merk. De stoffen van Anecdote zijn prachtig en voelen heel prettig aan. De collectie bestaat uit vesten, truien, jurkjes, sjaals en poncho’s. De stijl is los, relaxt en vrouwelijk. Je trekt zeker de aandacht met de kwaliteit van Anecdote.

Anecdote knitwear

Knitwear staat volop in de belangstelling. Gebreide kleding in moderne vormen en hippe designs, het mag niet in je garderobe ontbreken. Anecdote biedt knitwear van de hoogste kwaliteit. Bij Tally-ho zijn we dan ook erg enthousiast over de comfortabele en stijlvolle kleding van Anecdote. Een Nederlands topmerk dat echt thuis hoort in ons assortiment.