Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Armor Lux

Echte klassieke, iconische mode blijft altijd actueel. De gestreepte tops van Armor Lux zijn zo'n icoon. De tops zijn gedragen door sterren als Madonna en Audrey Hepburn, en zelfs door Pablo Picasso, ze staan voor een lange traditie van stijl en klasse. Dat Armor Lux z'n oorsprong vindt in modeland Frankrijk hoeft je dan ook niet te verbazen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Niet iedereen weet dat Audrey Hepburn van Nederlandse komaf was, en nog minder mensen weten dat Picasso enige tijd in ons land heeft gewoond, in Schoorldam, niet ver van Alkmaar. Wat exotisch en onbereikbaar lijkt is soms heel dichtbij. Dat geldt ook voor die iconische tops van Armor Lux: je kent ze uit films en van beroemdheden, maar je kunt ze gewoon kopen in de winkels van Tally-ho!

Armor Lux online

Tally-ho heeft winkels in Alkmaar, Bergen, Hoorn, Heiloo en Egmond, maar we zijn ook online bereikbaar. Dat betekent dat je de bijzondere tops van Armor Lux online kunt bestellen in onze webshop. Zo gemakkelijk is het dus om aan deze iconen van de mode te komen… In onze webshop vind je nog meer bijzondere mode, dus je kunt een prachtige outfit samenstellen. Veel winkelplezier bij Tally-ho!