Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Basic Apparel

De echte schoonheid zit in de essentie van dingen: een simpele lijn, mooi materiaal, prettige kleuren en een goede afwerking. Basic Apparel gelooft in kleding die deze essentiële schoonheid bezit. Geen statements, geen fratsen, gewoon eenvoud en kwaliteit. Juist dat maakt de kleding van dit Deense merk zo vrouwelijk en zo zelfbewust. Deze ontwerpen stralen een vertrouwen uit dat mooi is van zichzelf.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Basic Apparel bestaat sinds 2013. De visie van Basic Apparel, de minimalistische stijl en de nadruk op kwaliteit passen goed bij de Scandinavische mode zoals we die kennen, en zoals we die bij Tally-ho zo kunnen waarderen. Basic Apparel kun je op alle momenten wel dragen, de kleding is even elegant als ontspannen. Uiteraard kun je deze ontwerpen ook goed combineren met de andere Scandinavische mode in onze winkels.

Basic Apparel online

Tally-ho heeft winkels in Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Hoorn en Egmond aan Zee, maar we zijn er ook gewoon online. Onze webwinkel geeft je in een paar muisklikken een goed beeld van onze stijl en van alle bijzondere merken die we voor je in huis hebben. Bij ons kun je natuurlijk ook de mooie mode van Basic Apparel online kopen. Veel shopplezier bij Tally-ho!