Blue Loop

Het verhaal van Blue Loop begon jaren geleden - toen de oprichters zich er langzaam van bewust werden hoeveel verspilling er in de textielindustrie was. Zó zonde! Ze stelden zichzelf de uitdaging om iets moois te creeëren van 'afval' uit de mode industrie en besloten de restjes te gebruiken van één van de meest populaire kledingstukken: de blauwe jeans. Het resultaat is een toffe kledingcollectie die volledig bestaat uit gerecycled materiaal én er tof uitziet!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Blue Loop is dus meer dan alleen een gaaf kleding- en accessoiremerk. De oprichters wilden ook iets doen met de enorme verspilling in de fasion industrie. En dat is gelukt! Samen met een jong en ambitieus team die het milieu ook een warm hart toedraagt - creeërden ze nieuwe kledingstukken, van gebruikt materiaal, of restjes jeans. De Blue Loop collection is ontwerpen en geproduceerd met als doel om de mode industrie schoner te maken en de natuur minder te belasten. Extra leuk: in elk kledingstuk kun je zien hoeveel liter water er is bespaard door de schone productie. En dat maakt dat je nieuwe kledingstuk nóg lekkerder zit! 

Blue Loop online

Wij zijn trots op de collectie van Blue Loop bij Tallyho! Wil je de kleding en accessoires komen bekijken en met eigen ogen zien hoeveel water er per kledingstuk is bespaard? Kom dan gerust langs in onze winkels in Alkmaar, Bergen, Heiloo, Egmond, Hoorn of Amsterdam. Ook online bieden we Blue Loop aan, kijk zelf maar eens op deze pagina en shop gemakkelijk vanuit je luie stoel!