Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

By Lauren Amsterdam

Lauren Sterk is de oprichtster van by Lauren Amsterdam, een vrolijk modemerk uit onze hoofdstad. by Lauren Amsterdam is klein begonnen, eigenlijk als een hobby, toen Lauren wat van de leuke accessoires die ze op haar reizen kocht, te koop aanbood in Amsterdam. Inmiddels is het allang geen hobby meer, maar by Lauren is nog altijd klein en persoonlijk, dat zie je terug in de ontwerpen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

by Lauren maakt zogenoemde Happy Bags, lichte canvas tasjes waar een vrolijke print op staat. Zoals Lauren Sterk het zelf uitdrukt: tasjes waar je blij van wordt. De foto’s hieronder geven een goed beeld van die blije prints. Pak de kleding die je shopt in in Happy Bags en je straalt nog meer! Wij verkopen rugtassen en twee formaten clutches van dit Nederlandse merk. De Happy Bags kun je gebruiken als sporttas of bijvoorbeeld als een tas voor kinderspullen.

by Lauren Happy Bags online

Bij Tally-ho kun je de Happy Bags van by Lauren online bestellen. Dan wordt de tas gewoon bij jou thuis bezorgd en kun je er direct gebruik van maken – al is het voor de boodschappen, een vrolijke tas is altijd mooi meegenomen. Natuurlijk kun je de tassen van by Lauren ook vinden in onze winkels, Tally-ho verwelkomt je graag in onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Egmond, Heiloo en Bergen.