Charliemary

Items die seizoen na seizoen meegaan, dát is pas duurzaam. Met dat gegeven in hun achterhoofd, zijn de ontwerpers van Charliemary aan de slag gegaan. En met succes! De kledingstukken zijn stuk voor stuk met aandacht ontworpen, hebben een vrouwelijke uitstraling en zijn duurzaam vervaardigd, van sustainable grondstoffen. Makkelijk te combineren, zodat je er seizoen na seizoen profijt van hebt. Echt iets voor in jouw duurzame capsule wardrobe dus!

1 product

Toon
per pagina
Sorteer op
katoenen top met pofmouwen en vierkante hals vivienne top
CharlieMary
katoenen top met pofmouwen en vierkante hals vivienne top
Vanaf € 110,00

Charlymarie is opgericht door Charlotte van Waes en Marieke Vinck. Het begon in 2009 met een conceptstore in de Pijp in Amsterdam, die zo succesvol was dat ze in 2012 een agentschap hebben opgericht voor duurzame kledingmerken. Ze weten waarover ze praten dus! In hun eigen label komt het allemaal samen. Zoals ze zelf zeggen: 'We willen kleding maken die goed is voor jou, voor je vrienden, je ouders, je kinderen, voor de makers, en onze planeet. Met onze kledingstukken speelt tijd geen rol - iets dat goed is, raakt nooit uit de mode.'

Charliemary online

Winkel op je gemak vanuit huis en bestel de keypieces van Charliemary online. We versturen met liefde en zes dagen per week, dus je hebt je pakketje snel in huis. Kom je liever langs in één van onze winkels? Dan zien we je graag verschijnen in onze boetieks, die je vindt in Noord-Holland. De (fairtrade!) koffie staat voor je klaar!