Dedicated

Het Zweedse merk Dedicated is in 2012 opgericht door een vriendengroep. En ze zijn niet alleen vrienden van elkaar - ook de wereld dragen ze een warm hart toe! Het idee was om hun passie voor grafisch design, fotografie, muziek en kunst te combineren en het resultaat is het fair trade merk Dedicated. Het merk groeide uit van een label dat alleen t-shirts produceerde, tot een biologisch merk met een volledig kledingcollectie.

4 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
Nieuw
Gestreept t-shirt vadstena stripes
Dedicated
Gestreept t-shirt vadstena stripes
Vanaf € 39,95
Nieuw
Wit shirt visby happiness
Dedicated
Wit shirt visby happiness
Vanaf € 39,95
Nieuw
Wit t-shirt visby terazzo
Dedicated
Wit t-shirt visby terazzo
Vanaf € 39,95
Hultsfred denim jumpsuit
Dedicated
Hultsfred denim jumpsuit
Vanaf € 139,95

Dedicated & duurzaamheid

Dedicated is een opvallend duurzaam kledingmerk dat zich inzet voor mode met een positieve impact. Dedicated maakt gebruik van biologisch katoen en gerecyclede materialen. Het merk maakt gebruik van duurzame productiemethoden en werken samen met fabrikanten die zich inzetten voor ethische normen, wat bijdraagt aan een eerlijke en verantwoorde productie.

Dedicated heeft ook een 'Slow Fashion'-benadering aangenomen door te focussen op tijdloze ontwerpen en kwaliteit. Hierdoor wordt overconsumptie tegengegaan en verspilling verminderd. Een ander mooi aspect van Dedicated is hun inzet voor transparantie en traceerbaarheid. Ze zijn open over hun toeleveringsketen en productieprocessen, waardoor klanten precies weten waar hun kleding vandaan komt en hoe het is gemaakt.

Naast hun ecologische inspanningen ondersteunt Dedicated verschillende goede doelen en initiatieven. Ze hebben samengewerkt met liefdadigheidsorganisaties om bij te dragen aan maatschappelijke projecten en milieubehoud.

Met hun toewijding aan duurzaamheid, eerlijke productie en sociale verantwoordelijkheid, is Dedicated echt een inspirerend merk!

Meer over Dedicated

De filosofie van Dedicated is om de natuur zo min mogelijk te belasten en daarom gebruiken ze altijd fair-trade en biologisch materiaal. Ook wordt er een zo gezond mogelijk werkomgeving gecreeërd voor de werknemers en katoenboeren. En het zijn niet alleen mooie woorden, Dedicated heeft namelijk alle certificiaten in huis als het gaat om de fair trade productie van kleding. En dat maakt dat je nieuwe sweater of t-shirt extra lekker zit!

DEDICATED ONLINE

De mooie fair trade kleding van Dedicated kopen, dat doe je natuurlijk bij Tally-ho. Je kunt zelf kiezen of je op je gemak winkelt vanuit onze webshop, of dat je liever een fysieke winkel van ons bezoekt. Je vindt ons in Noord-Holland, in de plaatsen Bergen, Egmond aan Zee, Alkmaar, Heiloo, Amsterdam en Hoorn. Onze stylisten helpen je graag met het samenstellen van je nieuwe outfit. Tot ziens in onze winkel of webhop!