Devotion

Het Griekse merk Devotion werd al in 2001 opgericht, maar werd pas écht bekend toen onze kroonprinses Amalia in een jurk van dit merk werd gespot. De kleding van Devotion is perfect voor naar het strand en heeft een vrouwelijke pasvorm. Alle rokken en jurken van Devotion hebben een rijke uitstraling en worden gemaakt van 100% katoen. Kortom: de kleding van Devotion is hip en van top kwaliteit, perfect voor in de collectie van Tally-ho dus!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Devotion wordt gerund door een Grieks familiebedrijf, die de honderd procent katoenen jurken zelf produceert. De jurken zijn ongekend populair en zijn geschikt voor een grote doelgroep. Het boho merk heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, de stoffen zijn altijd van top kwaliteit, het enige dat wisselt zijn de patronen van de aztec prints.

Devotion online

Ben je op zoek naar een zomerjurk van Devotion en wil je meteen een nieuwe bikini en een zonnebril? Kom gezellig bij ons langs, onze stylistes helpen je graag met het samenstellen van je zomer outfit. Je vindt onze winkels in Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Heiloo, Egmond aan zee en Hoorn. Shop je liever online? Je bent 24 uur per dag van harte welkom in deze webshop!