Ellies and Ivy

Hoog op ons verlangslijtje, zo'n gave tas van Ellies and Ivy. De tassen zijn niet alleen lekker groot en praktisch, maar ook nog eens een lust voor het oog. Perfect voor een weekendje weg of als handige opberger voor je make-up. Wij zijn vooral fan van het heerlijke zachte fluweel - als klap op de vuurpijl ook nog eens biologisch, en de toffe kleurencombinaties. En let eens op die leuke prints van de voering!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het toffe merk Ellies and Ivy is opgericht in Denemarken door twee vrouwen, met een neusje voor toffe ontwerpen en met het hart op de goede plek. Alles wat zij ontwerpen, moet namelijk fairtrade worden gemaakt, met duurzame materialen. Fijn voor jou en voor het milieu dus! Alle producten worden gemaakt in India, door de beste vakmensen die hiervoor een eerlijk loon ontvangen. 

Ellies and Ivy online

Je bent van harte welkom om de tassen van Ellies and Ivy te komen bekijken in onze winkels. Je vindt ze in Noord-Holland, van Amsterdam, Hoorn en Alkmaar tot Egmond aan Zee, Bergen en Heiloo. Maar ook hier kun je met gemak zo'n tof item van Ellies and Ivy bestellen! Wij zijn immers een webshop en ons assortiment vind je hier, op deze pagina. Bestel op je gemak online en we zullen je bestelling met liefde versturen. Beloofd!