Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Elvine

Bijzondere levens en bijzondere mensen inspireren tot bijzondere mode. Dat zien we vaker, maar bij het Zweedse kledingmerk Elvine komt dit wel heel letterlijk tot uiting. Elvine Mänd is de grootmoeder van de ontwerper van het merk Elvine, en zij inspireert hem tot het maken van jassen die niet alleen stoer en stijlvol zijn, maar ook heel comfortabel en makkelijk om te dragen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elvine is een Zweeds merk, maar Elvine zelf is een Estse vrouw, die naar Zweden vluchtte in de Tweede Wereldoorlog. Een sterke vrouw, die zichzelf wilde blijven en dat ook deed, ook al waren de omstandigheden lastig. Het is moeilijk om zo'n persoonlijk verhaal te vertalen naar een jas, maar toch is dat wat de ontwerper van Elvine doet: krachtige ontwerpen, die zichzelf blijven, weer of geen weer. Elvine jassen zijn stoer en vrouwelijk.

Elvine online

Bij Tally-ho kun je de jassen van Elvine online kopen. Uiteraard kun je ook gewoon eens langskomen in onze winkels in Noord-Holland. De stijl van Elvine past goed bij de andere mode die je in onze winkels, en ook in onze webwinkel, zult vinden: eigenzinnig, stoer, krachtig, vrouwelijk. Vaak ook Scandinavisch. Elvine past bij Tally-ho, zoals Elvine bij veel mensen past en bij veel verhalen. Bekijk hier welke Elvine jassen jou het beste zouden staan!