Embassy of bricks and logs

Wedden dat de jas van Embassy of bricks and logs je favoriet wordt? Deze duurzaam geproduceerde jassen en parka's van dit Duitse merk zijn namelijk heerlijk warm en hebben een urban uitstraling. Dat komt vast omdat de oprichter van dit sustainable merk meer dan 20 jaar ervaring heeft in de streetwear. En die uitstraling zie je terug in de jacks en jassen! Tijdloos en met een stoer randje. De jassen hebben vaak een rechte pasvorm en zijn soms wat oversized, wat de stoere en urban uitstraling onderstreept.

3 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
Puffer jacket oranje 23331606-3
Embassy of bricks and logs
Puffer jacket oranje 23331606-3
Vanaf € 400,00
korte zwarte puffer jas lyon puffer jacket 22331613-1
Embassy of bricks and logs
korte zwarte puffer jas lyon puffer jacket 22331613-1
Vanaf € 380,00
lichtgroene korte puffer jas lyndon puffer jacket 22331603-5
Embassy of bricks and logs
lichtgroene korte puffer jas lyndon puffer jacket 22331603-5
Vanaf € 420,00

Embassy of bricks and logs & duurzaamheid

Embassy of bricks and logs heeft een missie om kwalitatieve buitenkleding te creëren. Hoewel het merk zichzelf niet identificeert als een ethisch modebedrijf, is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van hun DNA. Hun focus ligt op kwaliteit en duurzame ontwerpen. Embassy of Bricks and Logs werkt met kleine productiepartners in China, waarbij ze zich inzetten voor eerlijke arbeidsomstandigheden en veilige werkomgevingen. Als een veganistisch bedrijf nemen ze ook dierenrechten serieus en vermijden ze dierlijke producten. De materialen die ze gebruiken worden gemaakt in Zuid-Korea en zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, waaronder gerecyclede PET-flessen en eco-tex of blue sign gecertificeerde stoffen.

Hoewel ze nog steeds op zoek zijn naar manieren om plastic afval in hun verpakkingen te minimaliseren, streven ze ernaar om zoveel mogelijk duurzame materialen te gebruiken. Embassy of Bricks and Logs streeft naar voortdurende innovatie en duurzame verbeteringen in hun productieketen. Ze zijn vastbesloten om hun duurzaamheidsdoelstellingen waar te maken en hun impact op het milieu te verminderen, met als doel een betere toekomst te creëren voor de mode-industrie.

Meer over Embassy of bricks and logs

Het ontwerp en de uitstraling van de jas staat bij Embassy of logs and bricks op nummer 1, maar een duurzaam productieproces vinden ze minstens zo belangrijk. Daarom worden alle jassen schoon geproduceerd, met minimale belasting voor het milieu. De productie vindt plaats in kleine naaiateliers in China, waarbij kwaliteit voorop staat. De grondstoffen van de jassen worden gemaakt van gerecyclede materialen, zoals PET flessen en polyester. 

Embassy of bricks and logs online

Ons aanbod jassen van Embassy of bricks and logs vind je overzichtelijk bij elkaar in onze webshop. Je kunt direct doorklikken en de jas online bestellen. Wil je de jas liever eerst in het echt zien? Dan ben je van harte welkom in onze winkels, die je vindt in Alkmaar, Bergen, Egmond aan Zee, Amsterdam, Hoorn en Heiloo. De koffie staat klaar!