Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Erfurt

De sjaals van het Deense merk Erfurt hebben de Scandinavische uitstraling waar we zo van houden. Rustige, ingetogen kleur en een minimalistische vormgeving. Wij zijn fan! De sjaals zijn heerlijk zacht en scoren dus ook nog eens hoog op draagcomfort. De sjaals van Erfurt combineren perfect bij de jassen die we bij Tally-ho aanbieden. Kies hier de finishing touch bij jouw jas dit seizoen! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het merk Erfurt is in 1997 opgericht door Lotte Erfurt Hjorth en haar man en wordt inmiddels wereldwijd verkocht. Elke sjaal wordt gemaakt met oog voor detail en is te herkennen aan het karakteristieke rode vierkante logo op elke sjaal. Alle sjaals zijn gemaakt van natuurlijke materialen en ze voelen stuk voor stuk heerlijk zacht aan.

Erfurt sjaals online

Wil je kijken hoe de Erfurt sjaals bij je nieuw winterjas staan? Dan ben je van harte welkom in onze winkels! Je vindt ons in Noord-Holland, in de plaatsen Alkmaar, Bergen, Heiloo, Egmond, Bergen en Amsterdam. Woon je niet in deze provincie? In onze webwinkel verkopen we ook alle merken, dus het is ook mogelijk om op je gemak vanuit huis te winkelen! We zullen je bestelling met liefde verpakken en verzenden.