Flotte

Oui oui, een warm welkom voor het Franse merk Flotte! Is het een tas of is het een regenjas? In ieder geval is het een duurzaam ontwerp, waar de ontwerpers van Flotte goed over nagedacht hebben. In mum van tijd verander je die handige, lichtgewicht tas in een water- en winddichte regenjas. Perfect voor op een festival, een middag strand of een sportsessie. De milieuvriendelijk geproduceerde jassen zijn een lust voor het oog en zitten vol vernuftigte details. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alle items van Flotte worden duurzaam geproduceerd, met respect voor mens en milieu. Dat betekent dat iedereen een eerlijke prijs ontvangt en het hele productieproces transparant is. Dat maakt dat die regenjas ineens nog lekkerder zit! 

Flotte online

Kom je gezellig bij ons langs om te zien hoe een Flotte regenjas razendsnel verandert in een tas? De koffie staat klaar! Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze webshop, we versturen 6 dagen per week, dus je bestelde item is altijd snel in huis. Én met liefde verpakt! We zien je bestelling graag tegemoet.