Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Fred de la Bretoniere

Leer met klasse, prachtige tassen, verfijnde schoenen – het Amsterdamse merk Fred de la Bretoniere heeft er internationaal naam mee gemaakt. Fred de la Bretoniere is klassiek, persoonlijk en kwalitatief, want alleen als het het beste van het beste is – het beste leer, de beste afwerking, de beste pasvorm – komt de handtekening van Fred erop.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fred de la Bretoniere is een bekende naam in de hedendaagse modewereld. De persoonlijke uitstraling van het merk heeft daar zeker aan bijgedragen. Fred de la Bretoniere laat zien hoezeer goede mode nog altijd gaat om echt vakmanschap, veel aandacht voor kwaliteit, en dat natuurlijk gecombineerd met smaakvolle ontwerpen die tijdloos en elegant zijn. Bij Fred horen ook de bekende Shabbies Amsterdam en de Fretons sneakers, die verkopen we ook bij Tally-ho.

Fred de la Bretoniere online

Bestel de geraffineerde leermode van Fred de la Bretoniere online bij Tally-ho.nl. Wij houden van kwaliteit, zeker in combinatie met zoveel gevoel voor stijl als bij Fred de la Bretoniere. Eerlijk en elegant, stoer en supervrouwelijk, dat is natuurlijk de stijl van Tally-ho. Kom ook ‘ns langs in één van onze winkels in Hoorn, Egmond, Heiloo, Bergen of Alkmaar, we helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte outfit.