Glacial

De mooie waterflessen van het Zweedse merk Glacial zijn een absolute must have! Ze zijn duurzaam geproduceerd en dus hartstikke milieu vriendelijk, omdat je ze dag na dag kunt vullen. Bovendien is het flesje ook nog eens een lust voor het oog! De flessen worden gemaakt van roestvrij staal en de inhoud blijft 24 uur lekker koel. En wist je al dat warme dranken ook maar liefst 12 uur lekker warm blijven in zo'n mooie fles?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elk jaar verdwijnen er miljoenen kilo's aan plastic in de oceanen, een ramp voor vogels en vissen. Om daar een stokje voor te steken, introduceerde Glacial deze mooie roestvrij stalen drinkflessen, zodat de productie van plastic flesjes voor eenmalig gebruik flink kan worden gereduceerd. De flessen zijn ook nog eens BPA vrij en komen in verschillende mooie uitvoeringen. 

Glacial online

Je kunt de drinkflessen van Glacial bekijken in onze winkels en de fles daar direct laten vullen met lekker koel kraanwater. Je vindt onze winkels in Alkmaar, Bergen, Heiloo, Hoorn, Egmond aan Zeen en Amsterdam. Shop je liever online? Dan zit je hier helemaal goed! We versturen dagelijks, dus je fles zal lekker snel worden bezorgd. Proost!