Granny's Finest

Granny's Finest biedt een mooi assortiment aan handgemaakte mutsen, sjaals, handschoenen en andere knitwear. Alles wordt met de hand gebreid, in Nederland, en jawel: het wordt door echte “grannies” gedaan, dat breiwerk. Granny's Finest is begonnen als een sociaal project, waarbij breiende ouderen met elkaar in contact worden gebracht om zo de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Hun vakmanschap wordt dan weer gecombineerd met de verfijnde, jonge ontwerpen waar Granny's Finest deze grannies mee uitdaagt. Designed by the new, produced by the best and worn by the greatest! 

2 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
wollen sjaal met ribbel steek  wimpie
Granny's Finest
wollen sjaal met ribbel steek wimpie
Vanaf € 59,95
zachte teddy muts  marjo
Granny's Finest
zachte teddy muts marjo
Vanaf € 54,95

Bij mooie kledingstukken horen vaak ook mooie herinneringen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de sjaals die je oma vroeger voor je breide! Als je ze terugvindt in een oude kledingkist, komen er veel herinneringen boven. De kleding van Granny's Finest speelt op een leuke manier met de nostalgie die toch 'n beetje bij knitwear hoort: het beste wat onze oma's breien, maar wel in een eigentijds jasje!

Granny's Finest online

Granny's Finest is een sociaal bewogen merk, met oog voor de hedendaagse mode, maar dus ook met oog voor de samenleving waarin we leven. Bij Tally-ho houden we van merken met een eigen verhaal, en we houden ook van de vlotte, eigentijdse stijl van de sjaals, handschoenen, mutsen en de andere breisels van Granny's Finest. Knitwear met een verhaal koop je bij Tally-ho, online in onze webwinkel, of in één van onze winkels in Noord-Holland.