HAAN

Met de desinfecterende handsprays van HAAN houd je je handen schoon en goed gehydrateerd! Met vier sprays per keer dood je al 99,9% van alle bacteriën. De sprays komen in verschillende geuren en ruiken allemaal even lekker. Ook heel fijn: door het kleine formaat mogen ze ook mee aan boord in een vliegtuig. Met één verpakking kun je bovendien meer dan 100 keer je handen reinigen én bespaar je 134 liter water. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het Spaanse merk Haan is ontstaan in 2018 en de naam is afgeleid van de woorden HAnds & cleAN. En ze maken waar wat ze beloven! Niet alleen worden je handen heel schoon door het gebruik van deze sanitizers, door de toevoeging van aloë vera voelen ze daarna ook nog eens heel zacht aan. De desinfecterende gel wordt geleverd in een prachtige verpakking van gerecycled materiaal. Fijn voor jouw hygiëne en voor het milieu!

HAAN online

De desinfecterende sprays van Haan bestel je gemakkelijk online in de webshop van Tally-ho! Kom je liever langs in één van onze winkels, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom bij Tally-ho. Je vindt onze stores in Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Egmond aan Zee, Heiloo en Egmond. De koffie staat klaar!