Herschel Supply

Het tassenmerk Herschel Supply weet de aandacht op zich te vestigen met stoere collecties tassen die goed in het hedendaagse modebeeld passen. Herschel is gevestigd in Canada en is van daaruit populair geworden in de hele wereld. De tassen zijn degelijk en mooi, die combinatie maakt de tassen zo aantrekkelijk, of je er nu echt mee naar je werk gaat of deze tassen als mode-item draagt.

1 product

Toon
per pagina
Sorteer op
donker blauwe gemêleerde  muts elmer beanie 1065-0674
Herschel Supply
donker blauwe gemêleerde muts elmer beanie 1065-0674
Vanaf € 24,95

Een goede tas gaat lang mee, maar de mode verandert ieder jaar. Dat is voor een tassenontwerper natuurlijk lastig, maar Herschel heeft bewezen de uitdaging aan te kunnen: hun tassen zijn tijdloos en toch passen ze steeds weer bij de mode van nu. Dat is knap, bij Tally-ho houden we van merken die dit kunnen. De tassen van Herschel vind je dan ook vanzelfsprekend bij Tally-ho.

Herschel online

Bestel de tijdloze tassen van Herschel online in de handige webwinkel van Tally-ho. Bij ons vind je wat je zoekt en kun je alles wat je mooi vindt meteen bestellen, je hoeft er je huis niet eens voor uit. Kom je toch graag ‘ns langs? Je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkels in Noord-Holland. Daar vind je de tassen van Herschel natuurlijk ook gewoon, net als al onze andere merken.