Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Hoodlamb

Het Amsterdamse merk Hoodlamb maakt relaxte, stoere jassen die heerlijk zitten, maar ook nog 'n mooi verhaal hebben. De mode van Hoodlamb maakt een leuke knipoog naar het imago van Amsterdam in het buitenland: deze kleding is gemaakt van hennep, cannabis dus. Niet de hennep die gerookt wordt, natuurlijk, maar speciale textielhennep. Een bewuste keuze!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hennep is één van de oudste gewassen uit de geschiedenis van de landbouw. Net als Hoodlamb maakte de vroege mens al kleding van hennep, maar ook andere materialen. Hennep heeft dezelfde goede eigenschappen als katoen: het ademt, het is slijtvast en je kunt er mooie weefsels mee maken. Een groot verschil is dat hennep nauwelijks vatbaar is voor ziektes, er zijn dus geen gevaarlijke bestrijdingsmiddelen nodig en omdat hennep zo snel groeit kun je vaak oogsten. Hoodlamb heeft dus gekozen voor een heel duurzame grondstof. Veel meer dan een knipoog!

Hoodlamb online

Hoodlamb levert bewuste kleding, gemaakt van biologische basisproducten. De jassen van Hoodlamb die je in de webwinkel van Tally-ho vindt passen dus perfect in een moderne, duurzame levensstijl. Je kunt ze gemakkelijk online bestellen, maar je kunt ook langskomen in één van onze winkels, we hebben filialen in Hoorn, Alkmaar, Bergen, Egmond en Heiloo.