Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Hox

Een mooie jas maakt je outfit helemaal af. En als de jassen dan ook nog eens worden gemaakt met respect voor mens en milieu, zijn we bij Tally-Ho om! Daarom zijn we trots op het jassenmerk Hox in onze collectie! Het bedrijf is opgericht in 1996 en gevestigd in het Noorden van Italië, waar alle grote mode-ontwerpers zitten. Logisch dus dat Hox elke keer weer genoeg inspiratie op doet voor het maken van een mooie nieuwe collectie.  Op dit moment is het één van de grootste jassen merken in Italië.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De jassen van Hox zijn houden je natuurlijk lekker warm tijdens koude dagen. Maar naast functioneel, is de collectie van Hox ook nog eens heel mooi mooi. Daarom behoort dit merk tot onze favorieten! Ook de prijs is aantrekkelijk, waardoor je elk seizoen kunt variëren met een nieuw model jas. En omdat de collectie - als klap op de vuurpijl - ook nog eens wordt gemaakt met respect voor de arbeiders, zit je nieuwe jas extra lekker! 

Hox online

De jassen van Hox zijn natuurlijk onderdeel van het assortiment van Tally-Ho. Deze mooie en kwalitatief goede jassen kun je bestellen via onze webshop, maar als je ze graag eerst even wilt passen kan dat natuurlijk ook. Wij hebben winkels in Amsterdam, Alkmaar, Bergen, Egmond aan Zee, Heiloo en Hoorn. Kom gerust een keer gezellig langs!