Hvisk

Het Deense accessoiremerk Hvisk is in 2014 ontstaan, in het hart van de Scandinavische modewereld: Kopenhagen. Dat hier veel inspiratie op wordt gedaan bewijzen de hippe tassen van dit merk, die ook nog eens volledig vegan worden gemaakt. In plaats van leer, gebruikt Hvisk PU-leer, een diervriendelijk alternatief. Fijn voor jou dus en voor het milieu: die mooie handtassen van Hvisk, die jouw outfit helemaal afmaken!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij Tally-ho hebben we een groeiend aanbod fairtrade en eco merken, en wij zijn trots om Hvisk aan dit rijtje toe te kunnen voegen! De tassen zijn niet alleen heel hip en handig voor het opbergen van je telefoon, portemonnee en sleutels, maar ze zijn ook de finishing touch van je look! In plaats van leer gebruikt Hvisk PU-leer en zijn de stiksel van de vegan-tassen gemaakt van 100% polyester. Zelfs de lijm is eco vriendelijk. Dat maakt je nieuwe tas nóg mooier!

Hvisk online

De tassen van Hvisk kun je online kopen in de mooie webwinkel van Tally-ho. Hier vind je ook nog andere milieubewuste merken, zodat je gemakkelijk een hippe sustainable outfit kunt samen stellen. Wil je de kleding liever in het echt zien? Kom dan eens langs in onze filialen, die je kunt vinden van Alkmaar tot Amsterdam, in Egmond aan zee, Heiloo, Hoorn en Bergen.