Karhu

Het Finse sneaker merk Karhu heeft een lange geschiedenis en heeft een eerbiedwaardige reputatie in de wereld van de sportmode. Met deze sneakers kies je dus voor een klassieke grote naam, maar tegelijk kies je voor eigentijdse ontwerpen van hoge kwaliteit die je goed kunt combineren met de mode van dit moment. Karhu is Fins voor “beer” en deze schoenen stralen dan ook kracht en sportiviteit uit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het simpele, herkenbare M-logo van Karhu is op alle sneakers terug te vinden. Aan dit logo is een bijzonder verhaal verbonden: het vervangt een ouder Karhu-logo, dat bestond uit drie streepjes… Dit logo is in 1951 verkocht voor een klein bedrag en twee flessen whisky aan dat sportmerk dat we nu met die drie strepen associëren! Nadien is Karhu zich blijven ontwikkelen en heeft het vele prijzen gewonnen voor hun goede ontwerpen en de hoge kwaliteit.

Karhu online

De moderne sneakers van Karho kun je passen en kopen in de winkels van Tally-ho, maar je kunt ze natuurlijk ook online bestellen in onze webwinkel. Wij zorgen er dan voor dat de schoenen naar jou toe komen. In onze webshop vind je natuurlijk nog veel meer mode, ook uit Scandinavische landen, dus je kunt meteen al je outfit samenstellen. Veel winkelplezier bij Tally-ho!