Langerchen

De jassen van LangerChen zijn duurzaam op twee manieren: aan het milieu is gedacht, maar de kwaliteit is ook zodanig, dat deze jassen lang meegaan en ook in zwaar weer alle warmte en comfort bieden die je van een jas verwacht. De jassen van LangerChen zijn winddicht en waterdicht en tegelijk licht en modieus: alle idealen komen er zogezegd in samen, praktische idealen, groene idealen en ons schoonheidsideaal.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De vloeiende, vrouwelijke pasvormen van de jassen van LangerChen en de mooie lichte materialen trekken natuurlijk al meteen de aandacht. De vormgeving is op haar manier ook duurzaam: deze jassen hebben een uitstraling die de trends overstijgt, ze kunnen met meerdere stijlen gecombineerd worden. Ook dat hoort natuurlijk bij een goede jas, die moet over alle outfits passen en niet alleen jou, maar ook je kleding beschermen tegen onstuimig weer.

LangerChen online

Weer of geen weer: de mooie, stoere en duurzame jassen van LangerChen koop je online in de webwinkel van Tally-ho. Kies de kleur en de pasvorm die het beste bij jou past en combineer deze jas met een leuke, vrouwelijke outfit uit onze winkel. Wil je de jas komen passen? Dat kan natuurlijk ook, we hebben winkels in Amsterdam, Alkmaar, Egmond, Heiloo, Hoorn en Bergen. Daar geven onze stylistes je persoonlijk advies!