Le Bonnet

We zijn heel trots op de toevoeging van het merk Le Bonnet aan onze collectie, want de sjaals en mutsen van dit merk zijn niet alleen heel mooi, maar ook nog eens fairtrade en duurzaam! Het hoofdkantoor van Le Bonnet is gevestigd in Amsterdam, maar de accesoires worden gemaakt in Schotland. Hiervoor wordt de allerzachtste lamswol gebruikt en (cruelty-free certified) Angora wol. Door deze mooie materialen en de fijne breisels, voelen de beanies en sjaals extreem zacht en comfortabel aan! 

1 product

Toon
per pagina
Sorteer op
Filteren op
Filteren op
donkergrijze sjaal van lamswol en duurzame angora smoke scarf
Le Bonnet
donkergrijze sjaal van lamswol en duurzame angora smoke scarf
Vanaf € 100,00

Le Bonnet & duurzaamheid

Le Bonnet is een merk dat uitblinkt in duurzaamheid, en dit streven naar een betere wereld is duidelijk zichtbaar in alles wat ze doen. Ze richten zich op het bevorderen van duurzaamheid en milieubewustzijn door alleen gebruik te maken van natuurlijke vezels. Hierdoor zijn al hun producten 100% biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze geen schadelijke impact hebben op het milieu wanneer ze worden afgedankt.

Wat Le Bonnet extra bijzonder maakt, is de fabriek in Schotland waar hun producten worden gemaakt met meer dan 170 jaar ervaring, waardoor het een van de oudste fabrieken in het Verenigd Koninkrijk is. Het productieproces van Le Bonnet is ook van belang. Alle producten worden op traditionele machineries gebreid, waarbij technieken die door generaties heen zijn doorgegeven worden toegepast. Le Bonnet gaat nog een stap verder in duurzaamheid door een selectie van producten te voorzien van een Caregora-certificaat. Dit certificaat garandeert dat de gebruikte materialen voldoen aan strikte richtlijnen voor dierenwelzijn en veeteelt. De wol die Le Bonnet gebruikt, is afkomstig van scheren en knippen, waardoor de dieren niet worden geschaad.

Meer over Le Bonnet

De accessoires van Le Bonnet koop je niet slechts voor één seizoen, maar gaan heel lang mee, vanwege de mooie wolkwaliteit. Na het breien worden de mutsen gewassen, geperst en grondig gecontroleerd. Is het accessoires helemaal perfect? Alleen dan krijgen ze het officiele 'Made in Scotland' label. 

Le Bonnet online

Wil je zelf voelen hoe heerlijk zacht de sjaals en mutsen van Le Bonnet zijn? Dan ben je van harte welkom in onze winkels, die je kunt vinden in Noord-Holland. We hebben daar filialen in Alkmaar, Bergen, Egmond aan Zee, Heiloo, Amsterdam en Hoorn. Winkel je liever online? Dan zit je hier goed, in onze webshop. We versturen dagelijks pakketjes, dus je hebt je nieuwe accessoire razendsnel in huis!