Filteren op
Huidige filters
  1. Kleur Groen

Maat
Kleur
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Markberg

Af en toe komt er bij ons een nieuw merk binnen waarvan we meteen hebberig worden. Bij Markberg is dat het geval! Werkelijk alle accessoires van dit Deense label vinden we leuk. De ontwerpen van dit merk hebben de minimalistische Scandinavische uitstraling waar we zo van houden, maar altijd met een grappig extraatje waarmee je toch opvalt in de massa. En kwaliteit staat bij dit merk ook hoog in het vaandel, waardoor je nieuwe accessoires ook nog eens lang mooi blijven.

1 product

Toon per pagina
Filteren op
leren handschoenen met donkergroene wol  glove  helly
Markberg
leren handschoenen met donkergroene wol glove helly
Vanaf € 69,00

Markberg is vernoemd naar de eigenaren Mette Astrup (MA) en Rune Klemmensen (RK) die niet alleen privé een stel zijn, maar ook zakelijk een ultieme combi bleken. Onder hun leiding worden alle mooie accessoires van Markberg ontworpen en vervaardigd. De kwaliteit van de producten heeft hierbij absolute prioriteit, waardoor je nieuwe items heel lang mooi blijven. De Scandinavische uitstraling is terug te zien in alle ontwerpen, waardoor de accessoires een tijdloze uitstraling krijgen en je ze super makkelijk kunt combineren.

Markberg online

Wil je de accessoires van Markberg in het echt komen bekijken? We hebben zes winkels in Noord-Holland, van Bergen, Alkmaar, Egmond aan Zee en Heiloo, tot Hoorn en Amsterdam. De accessoires van Markberg bieden we ook online aan, dus je kunt ook eenvoudig winkelen vanuit je luie stoel, als je niet in de buurt woont.