Matt & Nat

Natuurlijke materialen, dat is waar Matt & Nat voor staat. Letterlijk: de woorden mat(t)erial en nature zijn de basis van de merknaam, materiaal en natuur. Matt & Nat geeft dan ook veel om de natuur, om het milieu en om dierenwelzijn. De kleding van Matt & Nat is niet van dierlijke materialen gemaakt, dus Matt & Nat is vega-vriendelijk. Bijzonderder: Matt & Nat werkt met gerecyclede stoffen en heeft op die manier ook ontwerpen met gerecycled plastic gemaakt, en nog veel meer...

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het verhaal van Matt & Nat is dus zeker boeiend, je kunt er op hun website natuurlijk meer over lezen. Het merk komt uit Canada, uit Montreal. Bij Canada denken we natuurlijk al gauw aan de natuur daar, aan de wouden en de meren. Maar Canada is natuurlijk ook een cultureel kruispunt, van Franse en Engelse invloeden, met de modewerelden die daarbij horen. Vele ideeën en inspiraties komen zo samen in Matt & Nat.

Matt & Nat online

Vind jij de mode van Matt & Nat ook inspirerend? Bekijk de ontwerpen hier online en bestel je favoriet. Tally-ho is een webshop vol damesmode, met extra aandacht voor ecologische merken en mooie, stoere designs, dus Matt & Nat is hier goed op z’n plaats. Winkel je het liefst online, of kom je kennis maken? Tally-ho heeft winkels in Amsterdam, Hoorn, Bergen, Egmond, Heiloo en Alkmaar en ook daar zien we je graag!