Filteren op
Huidige filters
  1. Kleur Donker groen

Artikelgroep
  1. Broeken (1)
Maat
Kleur
Prijs
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

MKT Studio

MKT Studio staat voor My Knot Tie en is een creatief Frans kledingmerk. De inspiratie vindt dit merk door de grote namen in de muziek, film en iconen uit de 70's, 80's en 90's te bestuderen. Het resultaat is een toffe collectie met een edgy randje. De Franse stijl schemert ook in elk ontwerp door, waardoor de kledingstukken een vrouwelijke uitstraling en een mooie pasvorm hebben. Een verrassend kledingmerk dat helemaal past bij Tally-ho!

2 producten

Toon per pagina
Filteren op
Sale
groene sweater met retro opdruk freedom soldano sweat
MKT Studio
groene sweater met retro opdruk freedom soldano sweat
Normale prijs € 111,00 Vanaf € 55,50
Sale
donker groene velvet chino met all-over grafisch dessin polonie pant
MKT Studio
donker groene velvet chino met all-over grafisch dessin polonie pant
Normale prijs € 146,00 Vanaf € 73,00

MKT Studio heeft haar roots in Frankrijk, waar ze een aantal winkels hebben in de grote steden. Maar door de onderscheidende ontwerpen, valt dit merk op en veroveren ze langzaam maar zeker Europa. MKT Studio volgt niet de standaard modetrends, maar heeft een eigen handschrift en dat is misschien wel de succesformule!

MKT Studio online

Wil je de items van MKT Studio met eigen ogen bewonderen? Je bent van harte welkom in onze winkels, die je vindt in Alkmaar, Bergen, Heiloo, Egmond aan Zee, Hoorn en Amsterdam. Woon je niet in de buurt van Noord-Holland? In onze webshop kun je 24 uur per dag terecht om ontspannen te winkelen. We zullen je bestelling met liefde verpakken en versturen!