NA-KD

Het modemerk NA-KD is in 2015 opgericht in Zweden, maar is druk bezig de hele wereld te veroveren. De collecties van NA-KD zijn voor vele gelegenheden geschikt, maar hebben vaak een feestelijk tintje of een leuke print. Hierdoor is de kleding vaak net even anders dan anders. NA-KD is ook nog eens goede match met de andere merken binnen Tally-ho, zodat je lekker kunt combineren voor jouw perfecte nieuwe outfit!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De kleding van NA-KD is modieus, doordat de ontwerpers snel kunnen inspringen op trends in de modewereld. En - ook heel fijn - de kleding van NA-KD is ook nog eens heel betaalbaar. Leuk weetje: je spreekt dit merk uit als NAKED.

NA-KD online

Bij Tally-ho kun je de kleding van NA-KD online bestellen in onze webshop. Elke bestelling wordt liefdevol door ons verpakt en snel naar je verzonden. Maar wist je dat we ook zes winkels hebben? Je vindt ze in Noord-Holland, in de plaatsen Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Egmond aan Zee Heiloo en Hoorn. Onze stylisten helpen je graag en de koffie staat voor je klaar!