Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

N O R R

Deense modelabels zijn nog steeds ongekend populair en ook het nieuwe Scandinavische label N O R R is een schot in de roos! De kleding van dit merk is vrouwelijk met een stoere uitstraling en past helemaal bij de collecties van Tally-ho. Naast een toffe uitstraling is draagcomfort bij N O R R ook heel belangrijk, dus de items zien er niet alleen mooi uit, maar je wilt ze ook nog eens nóóit meer uit!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

In de Deense hoofdstad Kopenhagen vind je al jarenlang de toffe kledingwinkel N O R R. Na een paar jaar ervaring in de verkoop en een neusje voor het signaleren van trends besloten ze hun eigen kledinglabel op te richten. Het resultaat is het kledinglabel N O R R en ook het merk blijkt - net als de winkel - een groot succes te zijn!

N O R R bestellen

In onze webshop kun je de collectie van N O R R op je gemak bekijken en eenvoudig bestellen Wil je de tops en broeken liever in het echt zien? Dan ben je van harte welkom in onze winkels in Noord-Holland. Je vindt ons in Alkmaar, Bergen, Amsterdam, Heiloo, Hoorn en Egmond aan Zee. De koffie staat klaar!