Filteren op
Maat
Kleur
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

OOF

Dat de Italianen een neusje hebben voor mooie mode hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Maar in tegenstellling tot de creaties die je daar veel op de catwalk ziet - maar die helaas vaak niet zo draagbaar zijn - heb je aan de kleding van OOF wel écht iets! De jassen houden je namelijk de hele winter lekker warm en zijn ook nog eens een lust voor het oog! In de jassen collectie vind je namelijk speelse silhouetten en verrassende materialen. 

1 product

Toon per pagina
lange gevoerde reversible jas met capuchon ofja928 ofja928 w19
OOF
lange gevoerde reversible jas met capuchon ofja928 ofja928 w19
Vanaf € 297,00

Het OOF-logo is geinspireerd op een schilderij van Edward Ruscha in het MoMa-museum in New York. Ook voor de inspiratie van de collectie's van OOF wordt de hele wereld gebruikt. Het resultaat is een collectie jassen die anders dan anders zijn, maar die je toch welke dag wilt dragen. 

OOF online

De toffe jassen van OOF kun je in het echt bekijken in onze winkels in Bergen, Alkmaar en Amsterdam. Shop je liever online? Dan ben je 24 uur per dag van harte welkom in onze webshop! Je kunt ook aangeven dat je je bestelling wilt ophalen in een filiaal, zo kun je je nieuwe jas dus ook rustig passen in onze filialen in Egmond aan Zee, Heiloo of Hoorn.