Organic Basics

Lingerie is de basis van je outfit! Met het Deense merk Organic Basics zorg jij ervoor dat die basis staat als een huis, want de collectie slips, t-shirt, bralettes en zijn allemaal duurzaam gemaakt, van biologische materialen. Zo heeft alle gebruikte katoen een GOTS certificaat en is de tencel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast worden de lingerie en basics zonder overbodig plastic vertuurd, verpakt in lieve roze papieren pakjes en hebben de items ook geen overbodige labels. Fijn voor jou en voor het milieu!

2 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
Filteren op
Filteren op
biologische tencel top met colkraag tencel soft touch turtleneck
Organic Basics
biologische tencel top met colkraag tencel soft touch turtleneck
Vanaf € 60,00
biologische tanktop tencel soft touch tank top
Organic Basics
biologische tanktop tencel soft touch tank top
Vanaf € 40,00

Naast het feit dat de lingerie en tops van Organic Basics duurzaam worden geproduceerd, is het draagcomfort ook optimaal. De stoffen zijn super zacht en voelen aan als een tweede huid. De pasvorm is heel belangrijk en de lingerie heeft brede elastische banden, waardoor alles heerlijk zit. Extra fijn: de subtiele kleuren zijn makkelijk te combineren en de tops, slips en bralettes gaan lang mee!

Organics Basics online

Wil je de artikelen van Organics Basics online bestellen? Dan zit je hier helemaal goed, in de webshop van Tally-ho! Als je de tops en lingerie liever in het echt bekijkt, dan ben je ook altijd van harte welkom in onze winkels. Je vindt ons in de steden Amsterdam, Alkmaar en Hoorn, maar ook in Egmond aan Zee, Bergen en Heiloo. De koffie staat klaar!