Pinqponq

The brand with the two dots, dat is hoe het sustainable tassenmerk Pinqponq ook wel wordt genoemd. En bij het logo van dit mooie merk vind je dan ook een rood en en een blauw bolletje. Het blauwe rondje staat voor functionaliteit en duurzaamheid en de rode voor innovatie en inspiratie. Zo heb je door een paar steekwoorden al de kern van Pinqponq te pakken: het maken van duurzame en functionele tassen, met respect voor mens en milieu en een constante drive om het merk nog duurzamer en innovatiever te maken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het merk Pinqponq is in 2014 opgericht in Keulen, Duitsland met als doel om vooruitstrevend te zijn, niet alleen op het gebied van het ontwerpen van toffe en functionele tassen, maar ook op het gebied van duurzaamheid en eerlijke productie. Alle tassen en accessoires van Pinqponq zijn daarom voor 100% gemaakt van gerecyclede PET flessen. Door deze plastics te hergebruiken, wordt het milieu flink gespaard. Zo hoeft er minder plastic afval verwerkt te worden én minder nieuwe materiaal te worden gemaakt. Dit scheelt veel water en giftige stoffen. En het resultaat is: een toffe tas die je ook nog eens met een schoon geweten kunt dragen.

Pinqponq online

Wil je de tassen van Pinqponq in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in onze filialen, die je vindt in Noord-Holland. Natuurlijk kun je ook online winkelen, in de webshop van Tally-ho. We versturen snel én met liefde. Wees welkom bij Tally-ho!