Puritx

Maak je handen super schoon met deze sustainable hand sanitizers van Puritx. De handgels zijn verrijkt met essentiële oliën en ruiken heerlijk! De sanitizer van Puritx is vegan en biologisch en in verschillende geuren verkrijgbaar. En dit alles verpakt in flacons van gerecycled plastic, dus ook nog eens heel duurzaam voor het milieu! De sanitizer is te koop in een flacon van 250ml, maar ook in een handige pocketsize voor in je tas.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De handgel van Puritx is verkrijgbaar in verschillende heerlijke geuren. De sanitizer bevat 70% alcohol, waardoor alle bacteriën worden gedood en je handen super schoon zijn. Maar door de toevoeging van de essentiële oliën, is de sanitizer ook heel verzorgend. Ontdek de verschillende, heerlijke geuren snel!

Puritx online

Je kunt de handgels van Puritx kopen in onze filialen, die je vindt in Alkmaar, Bergen, Egmond aan Zee, Hoorn, Heiloo en Amsterdam. Maar je kunt ze natuurlijk ook eenvoudig online bestellen! Daarvoor zit je hier helemaal goed, in de webshop van Tally-ho. We zullen je bestelling met liefde verpakken en snel verzenden.