Filteren op
Huidige filters
  1. Artikelgroep Truien

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Rhumaa

Verhalen en culturen dichter bij elkaar brengen én jonge kunstenaars een podium geven via mode, dat is de droom van het modelabel Rhumaa. Daarom werken zij samen met getalenteerde kunstenaars uit Afrika. Hierdoor wordt er gebouwd aan een bewustere toekomst in de mode-industrie en worden er nieuwe banen gecreeërd in Zuid-Afrika. Elk kledingstuk uit de collectie is tijdloos en maakt de wereld dus iets mooier!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rhumaa wil het verschil maken door niet alleen mooie kleding te maken, maar ook verantwoordelijk te ondernemen, samen te werken met jong talent en de werkgelegenheid in Afrika te stimuleren. Zij hebben een speciale Rhumaa Foundation in het leven geroepen, waarmee verschillende projecten en programma's in Kaapstad worden ondersteund. Bij elke aankoop heb je dus niet alleen een mooi nieuw item in je kledingkast, maar draag je ook mee aan de groei van deze foundation. 

Rhumaa online

Bestel de mooie mode van Rhumaa online in de webwinkel van Tally-ho. Je kunt hier op je gemak winkelen en ook de andere mooie merken direct bekijken en bestellen. Kom je liever langs in een winkel? Tally-ho heeft ook zes filialen, in Alkmaar, Bergen, Heiloo, Amsterdam, Egmond aan Zee en Hoorn. De koffie staat klaar!