Rue de Femme

Het Deense merk Rue de Femme heeft de Scandinavische uitstraling waar we zou van houden - minimalistisch én vrouwelijk. Vanuit hun hoofdkantoor in Kopenhagen volgen ze de modetrends en zijn ze constant op zoek naar inspiratie op het gebied van kleuren en stoffen. Én voor elke nieuwe collectie worden unieke nieuwe prints gecreëerd. Het resultaat is een originele collectie met een unieke uitstraling, die ook nog eens heerlijk zit door de fijne, relaxte pasvorm. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het Deense merk Rue de Femme is opgericht in 2014 en voldoet precies aan al onze wensen: de collectie is zowel elegant als stylish. De kledingstukken matchen onderling perfect: dus een blouse of top combineer je eenvoudig met een mooie broek of rok. Het doel van Rue de Femme is om een totaalcollectie te ontwerpen, met items die lang mooi blijven en ook nog eens heel betaalbaar zijn. Missie geslaagd, wat ons betreft!

Rue de Femme online

Wil je de mooie stoffen van Rue de Femme met je eigen handen voelen? Dan ben je van harte welkom in Alkmaar, Egmond aan Zee, Heiloo, Hoorn, Amsterdam en Bergen. Onze stylisten laten je met alle liefde de collectie zien. Woon je niet in de buurt? Bestel dan eenvoudig online in onze webshop, we zullen je bestelling met liefde verzenden!