Saar

Voor veel van de hedendaagse ontwerpers is de natuur een grote inspiratiebron, en eigenlijk is dat nooit anders geweest. Vormen uit de natuur komen terug in de kleding die we bij Tally-ho verkopen. In de producten van Saar komen de geuren en kleuren van de natuur terug: echte bijenwas, natuurlijke parfums en balsems, helende oliën op basis van pure ingrediënten – Saar brengt de natuur bij jou.

2 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
 No 6 baby child balm
Saar
No 6 baby child balm
Vanaf € 13,50
biologische gezichtsolie 50ml facial oil 50ml
Saar
biologische gezichtsolie 50ml facial oil 50ml
Vanaf € 50,00

Alle producten van Saar zijn met de hand gemaakt, in kleine hoeveelheden. Ze zijn dus echt speciaal. De grondstoffen komen uit de biologische landbouw. Saar maakt gebruik van echte bijenwas en ondersteunt zo ook de bijenhouders. Bijen zijn belangrijk voor ons ecosysteem! De parfums, balsems, oliën en andere producten van Saar dragen op deze manier bij aan het behoud van onze wereld, en aan het verbeteren ervan.

Saar online

Je kent de webshop van Tally-ho als een winkel voor damesmode, met veel aandacht voor duurzame merken en kleine modehuizen met een eigen visie op de wereld. De verzorgingsproducten van Saar passen daar natuurlijk goed bij, dus vind je ze in onze winkels in Egmond, Bergen, Hoorn, Heiloo en Alkmaar, maar natuurlijk ook in onze webshop, zodat je ze eenvoudig kunt bestellen.