Steamery Stockholm

Bij Tally-ho hopen we natuurlijk dat je lang plezier hebt van je nieuwe items, maar soms heb je wat hulp nodig om je kledig er weer als nieuw uit te laten zien. We zijn blij met de apparaten van Steamery Stockholm, waarmee je je kleding makkelijk mooi kunt houden. De apparaatjes zijn perfect om mee te nemen op reis, en ontpillen of ontkreuken je kleding super snel. De producten zien er ook nog eens super mooi uit, dus zijn - net als onze kleding - een lust voor het oog in je kast.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Steamery Stockholm is in 2014 opgericht door Martin Lingner en Frej Lewenhaupt. Dat deze twee mannen oog hebben voor mode en Scandinavisch design is meteen duidelijk. En behalve mooi zijn de apparaten ook nog eens heel nuttig en laten ze je langer plezier hebben van je nieuwe kleding. Vergeet gekreukte kleding en gepilde vesten die je niet meer met plezier draagt. Schaf zo'n handig apparaatje van Steamery Stockholm aan, en zorg dat je keer op keer van je kleding blijft genieten. De apparaten die wij aanbieden, zijn speciaal geschikt voor op reis, maar zijn je thuis ook zeker goed van dienst.

Steamery Stockholm online

De handige apparaatjes van Steamery Stockholm kun je eenvoudig online bestellen bij Tally-ho. We zullen je bestelling met liefde versturen! Woon je in Noord-Holland? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze winkels in Alkmaar, Bergen, Hoorn, Egmond aan Zee, Heiloo en Amsterdam. De koffie staat klaar!