WAES Fashion

Wij verwelkomen WAES Fashion met liefde in de Tally-ho collectie! De ontwerpster van dit toffe fairtrade merk maakt al jaren sustainable kinderkleding onder de naam Little Hedonist. Jaloers zijn op de leuke jurkjes, zachte truien en mooie broeken van je dochter hoeft dus niet meer, want vanaf nu kun je zelf shoppen in de collectie van WAES Fashion. De naam WAES is afgeleid van WArdrobe ESsentials en dat dekt meteen de lading van de collectie. Fijne musthaves voor je garderobe en dan ook nog eens duurzaam, dus gemaakt met respect voor mens en milieu. En last but not least: perfect te matchen met onze andere merken!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De allereerste winkel van Tally-ho is opgericht in Bergen en sinds enkele jaren vergapen onze stylistes in dat pand zich aan de kinderkleding van Little Hedonist. De eigenaresse van dit leuke kinderkledingmerk woont namelijk in Bergen en heeft haar showroom pal tegenover onze winkel. Het nieuws dat er ook een merk voor volwassenen zou komen werd dus met luid tromgeroffel ontvangen. De kleding wordt ontworpen in Amsterdam en over de hele wereld verkocht, maar dat Tally-ho en WAES Fashion de roots hebben liggen in Bergen, schept toch een band.

WAES Fashion online

Natuurlijk ben je van harte welkom om de collectie van WAES te bekijken in onze filialen, die je kunt vinden in Noord-Holland. De koffie staat klaar en onze stylisten helpen je graag met het vinden van een perfecte outfit. Shop je liever online of woon je niet in de buurt van onze winkels? Dan zit je hier helemaal goed, in de webshop van Tally-ho. Bestel op je gemak online en wij doen de rest! We verpakken je bestelling met liefde en zullen deze snel naar je versturen.