Welter Shelter

Welter Shelter is oerhollands, maar heeft invloeden vanuit de hele wereld! Zo worden er ecologische wolsoorten gebruikt uit Patagonië, Italiaanse katoen en Scotse wolmengels. Alle Welter Shelter jassen worden ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Europa. Uniek bij deze mooie jassen is het drielaagse membraan, de zogeheten meida for welter shelter. Dit material is lichter en dunner dan dons en wordt milieuvriendelijk geproduceerd. Ook absorbeert het membraan een water, waardoor je niet afkoelt. 

3 producten

Toon
per pagina
Sorteer op
lichtgewicht trenchcoat regenjas not so long tube nslt-ip-779
Welter Shelter
lichtgewicht trenchcoat regenjas not so long tube nslt-ip-779
Vanaf € 189,95
lange wind- en waterdichte parka jas not so long tube parka
Welter Shelter
lange wind- en waterdichte parka jas not so long tube parka
Vanaf € 425,00
extra lange wind- en waterdichte parka jas  long tube parka
Welter Shelter
extra lange wind- en waterdichte parka jas long tube parka
Vanaf € 449,95

Het idee voor het merk ontstond toen de eigenaar van Welter Shelter een regenbui zijn dure jas in 5 minuten zag verpesten. Dat zal je met een jas van Welter Shelter niet overkomen! De jassen zijn namelijk voorzien van een technische coating aan de buitenkant die bestaat uit een drie-laags membraan. Hierdoor blijft de jas waterdicht, ademend en windbestendig. Elke jas is voorzien van een uitneembare binnenjas, zodat je een heel groot deel van het jaar gebruik kunt maken van de jas. 

Welter Shelter online

De jassen van Welter Shelter zijn te bewonderen in onze winkels, die je vindt van Alkmaar tot Amsterdam, maar ook in Bergen, Egmond aan Zee, Hoorn en Heiloo. Winkel je liever online? Geen probleem, dan zit je hier helemaal goed - in de webshop van Tally-ho. We verwerken elke bestelling met de meest mogelijke zorg en verzenden elke werkdag. Zo heb je je nieuwe jas snel in huis!