Filteren op
Huidige filters
  1. Artikelgroep Rokken
  2. Artikelgroep Leggings

Artikelgroep
  1. Blouses (2)
  2. Broeken (1)
  3. Jurken (4)
  4. Leggings (0)
  5. Rokken (1)
  6. Tops (1)
  7. Truien (2)
Maat
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Zoso

De mode verandert vlug, slimme merken weten op die veranderingen in te spelen en komen vaak met nieuwe en verfrissende collecties. Zoso is zo’n merk: elke zes weken presenteren zij een nieuwe collectie die precies past bij het modebeeld van nu en vaak ook nieuwe trends zet. Dat doet Zoso op een kenmerkende manier, het is een merk met een herkenbare stijl. Zoso let op alles en daar houden we bij Tally-ho van.

1 product

Toon per pagina
Filteren op
Nieuw
zachte donker grijze maxi rok 201caroline
Zoso
zachte donker grijze maxi rok 201caroline
Vanaf € 69,95

Zoso ontwerpt veel verschillende soorten kleding, zodat je een outfit kunt samenstellen met alleen kleding van Zoso. Maar het is natuurlijk ook leuk deze kleding als basis te gebruiken en je outfit aan te vullen met kleding van andere merken. Dat kan heel eenvoudig bij Tally-ho, wij hebben een groot assortiment mooie merkkleding. Kijk gerust eens rond!

Zoso online

Bestel de kleding van Zoso online bij Tally-ho, dan gaan wij meteen voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat je je bestelling op een nette en leuke manier krijgt thuisbezorgd. Want ook dat is Tally-ho: net als Zoso letten wij op alles. Wil je ‘ns langskomen in onze winkels? Je bent van harte welkom, de stylistes van Tally-ho helpen je graag.