Tally-ho biedt met haar zes winkels in Noord-Holland en online webshop meer dan 100 damesmode merken aan. Het familiebedrijf kenmerkt zich door de huiselijke sfeer en persoonlijke aanpak en maakt dat klanten daardoor steeds terugkeren naar de winkels en/of webshop. Een greep uit de lijst met bekende merken die wij verkopen zijn: Maison Scotch, King Louie, Fabienne Chapot en Sandwich en kleinere merken als Minimum, POM Amsterdam en Kuyichi. Ons uitgangspunt is dat ons aanbod modieus, vernieuwend & draagbaar is.

 

Kerstcadeaus by Tally-Ho

De cadeaus van Tally-Ho staan op de verlanglijst van iedere vrouw! Om u een handje te helpen hebben wij cadeaus geselecteerd die geschikt zijn als kerstcadeau of samen te combineren zijn als kerstpakket. Wij kijken graag met u mee naar alle mogelijkheden om zo tot een origineel kerstcadeau te komen. Hieronder kunt u de verschillende opties vinden die wij als kerstcadeau aanbieden.

 

Een mooi sieraad of een leuk accessoire

Onze collectie bestaat niet alleen uit mooie kledingmerken maar ook uit merken gericht op sieraden, haaraccessoires, parfums en verzorging. Merken als Ellen Beekmans, The Gift Label, Atelier des Femmes en A Brend zijn populaire merken die dagelijks worden verkocht.

 

Een personal shopping avond voor het hele team

Een leuk en origineel kerstcadeau die wij aanbieden is een personal shopping avond. Tijdens deze avond kunnen een select aantal personen in alle rust en met behulp van onze stylisten buiten de openingstijden winkelen. Een kerstcadeau in de vorm van een shoptegoed die op deze avond kan worden besteed is een unieke ervaring!

 

Een cadeaubon

Een cadeaubon van Tally-ho biedt een werknemer een ruime keuze aan verschillende merken waar voor ieder persoon iets tussen zit. Uiteraard kunt u zelf het bedrag bepalen dat u wilt besteden aan de cadeaubon!

 

 

Bij interesse en verdere vragen kunt u mailen naar klantenservice@tally-ho.nl