TALLY-HO AMSTERDAM

Openingstijden Tally-ho Amsterdam

maandag 12.00 - 18.00
dinsdag 10:00 - 18.00
woensdag 10:00 - 18.00
donderdag 10:00 - 18.00
vrijdag 10:00 - 18.00
zaterdag 10:00 - 18.00
zondag 12.00 - 18.00

 

Adres Tally-ho Amsterdam
Haarlemmerplein 23
1013 HP Amsterdam
tel: 020 - 214 93 65

TALLY-HO AMSTERDAM

Aan het Haarlemmerplein in onze hoofdstad vind je Tally-ho Amsterdam, de plek om onze mode te zien, te passen en te kopen... Voor wie Amsterdammer is, voor wie er één wil worden en voor wie een dagje gaat shoppen in deze kleine wereldstad. Tally-ho Amsterdam heeft een fantastische locatie, zo aan de rand van de binnenstad, dichtbij West, aan het einde van de levendige Haarlemmerstraat en met de Jordaan om de hoek.

Ons Amsterdamse filiaal is, hoe kan het ook anders in oud Amsterdam, gevestigd in een historisch pand. De gevel komt uit de 18e eeuw. Haarlemmerplein 23 is ook het geboortehuis van de beroemde staatsman Willem Drees. In oude Amsterdamse panden word je uitgedaagd om goed met de beperkte ruimte om te gaan. Tally-ho Amsterdam heeft dan ook twee lagen, zodat we toch heel veel mode van Amsterdamse, Nederlandse en internationale ontwerpers aan je kunnen presenteren. 

Winkelen in Amsterdam

Dat Amsterdam een geweldige stad is om te shoppen hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. De Haarlemmerstraat is een veelzijdige straat met veel bijzondere winkeltjes, leuke barretjes, goede restaurants en de mooie, historische bioscoop „The Movies”. Het Haarlemmerplein is het eindpunt van deze straat en hier vind je dus de winkel van Tally-ho. Het is er elke dag gezellig druk, maar woensdag is hier ook nog eens markt... Tot ziens in Amsterdam!

Wij bieden in deze winkel onder andere de volgende merken aan: Armedangels - Bellerose - Circle of Trust - Kuyichi - Veja - Giacomo - Goosecraft - Inti - Le Specs - Levi's - Modstrom - Myomy - Nümph - Pom Amsterdam - Selected Femme - Jlabel - By-bar - Fabienne Chapot.

Onze Winkels vind je ook in: