Werken bij Tally-Ho

> Webshop & Warehouse medewerker - locatie Bergen | 38 uur per week 

In ons warehouse in Bergen komt dagelijks nieuwe collectie binnen én worden alle webshopbestellingen verwerkt en ingepakt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons hierbij kan helpen!

Wat ga je doen:
Vanuit het Tally-ho warehouse (locatie Bergen) ga je je bezighouden met het inpakken van de webshopbestellingen en het uitpakken van de retourzendingen. De rest van de tijd zul je bezig zijn met het aanprijzen van onze nieuwe collectie, dat betekent dat je met een alarmlabel alle kledingstukken voorziet van het juiste prijskaartje, voordat ze in de winkel terecht komen. Zorgvuldigheid is hierbij heel belangrijk! We zoeken dus iemand die secuur werkt.

Wat wij je bieden:
Een baan voor 38 uur per week in een enthousiast team met een goede werksfeer. Naast de prima arbeidsvoorwaarden zitten er leuke extra’s aan het werken bij Tally-Ho! 

We vragen het volgende:
Iemand die in ons magazijn komt werken en 38 uur per week beschikbaar is. 

Spreekt bovenstaande je aan? Stuur dan je motivatie naar nathalie@tally-ho.nl of bel voor meer informatie naar 072 – 711 2107.

> Grafisch Vormgever - locatie Bergen | 24 uur per week 

Krijgen ál onze webshopklanten hun bestelling binnenkort in de verpakking die jij hebt ontworpen? En zijn de posters die komend voorjaar in onze etalages hangen jouw design? Lees snel verder als je hart sneller gaat kloppen bij dit idee. We hebben namelijk een vacature voor een grafisch vormgever!

Wat ga je doen:
Vanuit het webshopkantoor (locatie Bergen) ga je je bezighouden met alles op het gebied van grafische vormgeving. Je weet creatieve ideeën uit te werken naar concrete plannen. Een leuke baan, waarbij je heel creatief mag zijn. Zo houd je je bezig met onze nieuwsbrieven, beelden op social media, ontwerp je flyers, ansichtkaarten en geef je de homepage van onze webshop vorm. Je werkplek is het kantoor van de webshop, maar je mag de vormgeving verzorgen voor heel Tally-ho, van grote posters in de winkels, tot de finishing touch van de stickers in een pashokje. Ben je enthousiast, heb je gevoel voor mode en ben je een echte teamplayer? Dan hebben we misschien dé perfecte baan voor jou!

Wat wij je bieden:
Een baan voor drie dagen in loondiest in een enthousiast team met een zeer goede werksfeer. Naast de prima arbeidsvoorwaarden zitten er leuke extra’s aan het werken bij Tally-Ho! 

We vragen het volgende:
Een creatieve achtergrond en een talent voor grafische vormgeving. Het is fijn als je ook ervaring hebt met het bewerken van foto’s en het drukklaar maken van bestanden. We zoeken iemand die creatief kan meedenken over nieuwe concepten en drie werkdagen per week beschikbaar is.

Spreekt bovenstaande je aan? Stuur dan je motivatie + een kijkje in je portfolio naar nathalie@tally-ho.nl of bel voor meer informatie naar 072 – 711 2107.


> Verkoopstylist - locatie Hoorn | zaterdag en in de vakanties 

Voor onze winkel aan de grote Noord in Hoorn zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoophulp die ons team één dag in het weekend komt versterken. 

Wat ga je doen:
Samen met ons verkoopteam ga je klanten adviseren, artikelen afrekenen en licht administratieve taken uitvoeren. Ben je enthousiast, heb je gevoel voor mode en durf je op mensen af te stappen? Dan hebben we misschien dé perfecte bijbaan voor jou! Het zou fijn zijn als je in de vakanties ook beschikbaar bent.

Wat wij je bieden:
Een enthousiast team en een zeer goede werksfeer. Naast de prima arbeidsvoorwaarden zitten er leuke extra’s aan het werken bij Tally-Ho! 

We vragen het volgende:
Beschikbaar op zaterdag.

Spreekt bovenstaande je aan? Stuur dan je motivatie naar hoorn@tally-ho.nl t.a.v. Pien.


> Chauffeur (m/v) vanaf 18 jaar | ongeveer 6 uur per week op zaterdag 

Voor het vervoer tussen onze filialen, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) in het bezit van een rijbewijs B die ons team komt versterken. 

Wat ga je doen:
In onze transportbusje ga je kleding heen en weer rijden tussen de filialen. Je start op zaterdagochtend in ons warehouse (locatie Bergen), waar je spullen inlaadt en rijdt daarna door naar onze 6 filialen in Bergen, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam, Heiloo en Egmond. In elke winkel lever je kleding af, en laad je weer kleding in. Ben je een goede chauffeur, nauwkeurig en gemotiveerd? Dan hebben we dé perfecte bijbaan voor jou!

Wat wij je bieden:
Een enthousiast team en een zeer goede werksfeer. Naast de prima arbeidsvoorwaarden zitten er leuke extra’s aan het werken bij Tally-Ho! 

We vragen het volgende:
Beschikbaarheid op zaterdag, van ongeveer 9-15. Het zou fijn als je een beetje flexibel bent en ook af en toe kunt rijden in de vakantie, een dag doordeweeks of tijdens onze sale avonden. Uiteraard dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B en mag je zelfstandig rijden.

Spreekt deze bijbaan je aan? Stuur dan je motivatie naar tessely@tally-ho.nl. Ook eventuele vragen kun je via dit emailadres stellen.


> Verkoopstylist - locatie Amsterdam | 1 dag in het weekend 

Voor onze winkel aan het Haarlemmerplein in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoophulp die ons team één dag in het weekend komt versterken. 

Wat ga je doen:
Samen met ons verkoopteam ga je klanten adviseren, artikelen afrekenen en licht administratieve taken uitvoeren. Ben je enthousiast, heb je gevoel voor mode en durf je op mensen af te stappen? Dan hebben we misschien dé perfecte bijbaan voor jou!

Wat wij je bieden:
Een enthousiast team en een zeer goede werksfeer. Naast de prima arbeidsvoorwaarden zitten er leuke extra’s aan het werken bij Tally-Ho! 

We vragen het volgende:
- Beschikbaar op zaterdag of zondag

Spreekt bovenstaande je aan? Stuur dan je motivatie naar amsterdam@tally-ho.nl t.a.v. Kim.