WIN een outfit t.w.v. € 500!

Om te vieren dat onze nieuwe webshop online is, hebben we een leuke actie voor je!
Wie haar favoriete outfit samenstelt en daarbij precies op € 500,00 uitkomt, maakt kans om die complete outfit te winnen!

Dus kijk uitgebreid rond in onze vernieuwde webshop en stel jouw favoriete outfit samen! Je mag alles uit ons assortiment selecteren voor jouw favoriete set, van lingerie, sokken en panty's tot blousesjurken, jassen en jeans. Uiteraard kun je je outfit ook afmaken met sieraden, een horloge of haaraccessoires. Alles mag maar let op dat je per artikel slechts 1 stuk selecteert! Wat verder belangrijk is, is dat je echt een outfit samenstelt en dat de totale waarde € 500,00 is. Je mag hierbij 1% afwijken, dus als je totale outfit een waarde heeft tussen € 495,- en € 505,- dan maak je kans. Je kunt meedoen tot 22 november 2019.


HOE MAAK JE KANS
- Log in op je webshopaccount of maak een account aan als je deze nog niet hebt.
- Bekijk onze uitgebreide collectie en stel jouw favoriete outfit samen. Belangrijk! Voeg de items van je keuze, in de juiste maat, toe aan je winkelmandje (zo zie je ook snel op welk bedrag je zit!), tevreden met je set? Klik daarna per artikel op het hartje om de artikelen in je "verlanglijstje" te plaatsen. Alleen zo kunnen wij jouw gewenste maten zien!
- Om kans te maken op je outfit, is het belangrijk dat de totale waarde van het verlanglijstje tussen de € 495,- en € 505,- is.
- Let er ook op dat je een complete outfit samenstelt en per artikel slechts 1 stuk selecteert.
- Ben je helemaal tevreden en is je set tussen de € 495,- en € 505,-? Bevestig dan je deelname door te mailen naar klantenservice@tally-ho.nl. Zet in de onderwerpregel: deelname winactie. Het is belangrijk dat je mailt met het emailadres waarmee je ook inlogt in je Tally-ho account. 
- Zorg ervoor dat de mail uiterlijk 21 november 2019 bij ons binnen is. De winnares wordt vrijdag 22 november bekend gemaakt en wint haar complete verlanglijstje*.

Heel veel succes en veel plezier bij het samenstellen van je outfit! 

*deelname geeft toestemming tot inzage van het verlanglijstje