Witlof Skincare
Voeg toe aan verlanglijst
Product photo
Sluiten

Witlof try and travel set met reininings mousse, toner en creme travelbag

De natuurlijke verzoringslijn van Witlof Skincare is een echte musthave voor een huid in balans. Deze Try and Travel set is... Lees verder
Omschrijving

De natuurlijke verzoringslijn van Witlof Skincare is een echte musthave voor een huid in balans. Deze Try and Travel set is perfect om kennis te maken met het merk of voor op reis. De set bestaat uit de Cleansing Mousse (50ml), Balancing Toner (50ml) en de Nourishing Facial Cream (15ml).

Cleansing Mousse

De reiningsmousse bevat Korenbloemwater. Dit heeft een reinigende werking en helpt afvalstoffen af te voeren. De mousse heeft en lekker zachte geur en werkt tegen stress en vermoeidheid. Het rozebottelzaadextract levert vitamine C en de gember zorgt voor pro-vitamine A. Deze vitamines zijn zeer belangrijke voor je huid.

Balancing Toner

Een mix van verschillende bloemwaters. Rozenwater heeft een hydraterende en kalmerende werking, Korenbloemwater en Toverhazelaarswater werken reinigend en verfijnt rimpeltjes. 

Nourishing Facial Cream

De basis van deze creme zijn de bloemenwaters: Toverhazelaar en Korenbloem. De crème beschermt en voed de huid tegelijkertijd en zorgt voor een stralende huid

Hoe gebruik ik deze set?

1. Reinig de huid met 2-3 pompjes van de Cleansing Mousse.

2. Spray de frisse mist van de Balancing Toner na het reiningen op je gezicht.

3. Sluit af met 2-3 pompjes van de Nourishing Facial Cream op je gezicht, hals en decolleté.

Tip: Gebruik de producten ’s ochtends en ’s avonds.

 

Artikelnummer
travelbag
Artikelgroep
verzorging
Materiaal
Make-up tasje: biologisch katoen